Lektioner.Läger.Aktiviteter.

*Inackordering 


 *Lektioner   


*Turridning   

 

*Ridläger


 *Sadelutprovning


* Stresshantering    


* Ponnyridning   


 *Event   

 

*Kalas

 

*Tillridning/

 *Träning   

Nyhet!

Nu är vi färdiga sadelutprovare! Vill du ha hjälp med att mäta och se vad just din häst behöver för sadel? 

Bokning och frågor: 0709-664046

Se vårt utbud nedan:

Inackordering.

På Stall Balder kan du ha din häst inackorderad i stora rymliga hagar med lösdrift och rejäla ligghallar.

Du kan välja på flera olika alternativ-allt från hyra av hage och sköta allt själv  till full service.

Du har som inackorderad tillgång till stall med sadelkammare och boxar, paddock samt tillhörande material, Vi har otroligt många och varierande ridvägar alldeles inpå knuten- ren hästlyx!

Man kan välja att delta i de olika aktiviteter som ordnas av oss samt givetvis vara med på lektioner eller turridningar om så önskas. Du har förmånlig hyra av transport.

 Hör av dig så går vi igenom dom olika alternativen.  0709-664046

Lektioner

Hos oss får du lära dig allt från grunden. 


Inför lektionen får du lära dig att göra iordning den häst du ska rida, givetvis med den hjälp och vägledning du behöver. Våra grupper har ej så många deltagare då vi värderar att alla får den hjälp dom behöver.  Ålder spelar mindre roll, det finns grupper som passar alla, från ridlekis för de yngre,  till den mer erfarne ryttaren.   Lektionerna varvas med lite teori. Lektionen varar mellan 30 -60 minuter beroende på åldersgrupp och vana. 

Vi har hjälmar och säkerhetsvästar att låna.

Vi har hästar som är bra läromästare, både fyr- och fem-gångare.

Du anmäler dig till ridskolan och blir därmed inskriven.(Uppsägning 4 veckor) Lektionerna betalas i förskott. Blir du sjuk så anmäler du detta så fort som möjligt och har då möjlighet att rida igen i annan grupp eller vid speciellt utsatta igenridnings tillfällen.  


Från 500kr/mån.

fr.179kr/

Lektion.

Ridläger

Givetvis ordnar vi ridläger.

Att vara på ridläger innebär att du får rida flera gånger varje dag och det blir mycket intensiv träning. Många utvecklas enormt mycket under dessa dagar.  Med oändliga ridvägar på skogsstigar och grusvägar har vi möjlighet att träna både på bana och i naturen.

Vi har både dagridläger samt med övernattning. 

Vi ordnar även läger och dagsturer på andra ställen som t.e.x  utmed Göta Kanal och i Tiveden.

Fråga efter just ditt läger.

Stresshantering/Rehab

Vi är många som idag har svårt att varva ner från vardagens jäkt och sterss. Det är svårt att koppla bort alla "måsten" och krav. 

Du som är i behov av miljöombyte, en lugn stund eller kanske bara vill komma ut på landet och känna lugnet och djurens trygghet är välkommen. 

Vi varvar ner genom olika göromål och som att umgås med hästarna i stall och hage.Utöver att vi borstar och ryktar hästarna kommer vi också vara ute i naturen.   Vi tar det lugnt och anpassar efter ditt behov. Skönt att bara sitta med någon av gårdens katter i knät.

Pris samt Fika/ lunch efter överenskommelse.  

Se även våra erbjudanden om "skogsbad".

Kalas

Vi ordnar ridkalas!

Givetvis är vi med hela tiden och håller i ridning och lekar. Barnen får prova på att rykta och rida-ponnyridning, dvs att vi leder hästarna. Man får gosa med gårdens djur som tex. katterna .  Lagom tid för ett kalas brukar vara 2-3 timmar , givetvis beroende på hur många barn det blir.  Ni bestämmer vad ni vill ha hjälp med och vad som ska ingå i kalaset.

Vi kan grilla korv eller hamburgare och ordna med lekar, godispåse, tårta, pyssel eller skattjakt. Allt efter överenskommelse.

Minst en vuxen måste vara kvar under tiden av kalaset.

Grundavgift: 595kr därutöver  89-125kr/barn beroende på vad som ska ingå.

Från: 395kr/tim

Från

89:-/barn

Ponnyridning.

Vi åker ut med våra trevliga barnvänliga hästar för att ha ponnyridning. Om ni vill ordna något extra, det kan vara en terminsavslutning, familjedag, julfirande eller någon annan speciell händelse som man vill göra minnesvärd. Vill man vara här hos oss går det också bra.  Vi kan ta betalt av de som vill rida, eller fakturera hela summan, det avgör ni. 

Pris efter överenskommelse.

Fråga

efter offert!

Fråga

efter offert!

Företags event


Det spelar ingen roll om det är arbetslaget,släkt träffen eller fotbollsklubben, vi hjälper er att få en härlig dag. Vi  ordnar roliga minnesrika upplevelser med olika aktiviteter för företag och föreningar. Vill ni så tar ni med fikakorg eller lånar någon av våra grillar. Vill ni lämna fixandet åt oss så hjälper vi gärna till med både fika och grillen. 

Är ni många delar vi upp oss så att ridgrupperna blir lagom stora så att man får hjälp och det blir en trevlig upplevelse för alla. 

Hör av er så lägger vi upp dagen efter era önskemål.

Hittar ni inte det ni söker och önskar så tveka inte att kontakta oss så kikar vi på en lösning!


Varmt välkomna till Stall Balder!